Werken bij TS Health

Ruimte om te doen waar je goed in bent

als je dat doet waar je heel blij van wordt dan ben je er meestal ook heel goed in!
Werken bij TS Health

Ruimte om te doen waar je goed in bent

want als je dat doet waar jij heel blij van wordt dan ben je er meestal ook heel goed in!
 

Interview met Marlien

Vertel eens, hoe lang werk je al bij TS?

Sinds februari 2021!

Wat maakte dat je bij TS wilde werken?

Dat zijn een aantal factoren, ik ging namelijk verhuizen van Haarlem naar Ermelo (ja, best een verandering), maar terug naar mijn roots (en familie). Ik werkte in Haarlem bij een praktijk met een orthomoleculair arts, daar deed ik ook altijd de inkoop van supplementen en ik zag vaak TS Products voorbijkomen. Op een dag, vraag me niet waarom, ging ik het opzoeken. En wat denk je? Zat in Harderwijk! Om de hoek bij Ermelo!

Mijn affiniteit met voedingssupplementen hoef ik natuurlijk niet uit te leggen, en na wat research waar ik erg enthousiast van werd besloot ik een open sollicitatie te sturen. Binnen een aantal weken was het raak :-D 
 

Kun je iets vertellen over jouw functie en werkzaamheden?

Mijn functie binnen TS Health is eigenlijk tweeledig. Ik ben aangenomen als Manager van het TS Health Experience Centre. Dit centre was een droom van Stephan & Samantha, en ik mocht dit project uitdragen, ik kreeg de volle verantwoordelijkheid en ik kon al mijn creativiteit kwijt. Een geweldig project! Inmiddels hebben we een prachtige villa in Garderen midden in het bos waar we mensen een stapje verder helpen met hun gezondheid. Daarnaast ben ik orthomoleculair therapeut, dus verzorg ik de spreekuren in het TS Health Experience Centre. Een hele leuke uitdagende baan,

Wat maakt het werken bij TS zo leuk voor jou?

Heb je even? Naast dat ikzelf op een prachtige locatie (villa in het bos) werk, staat er op het hoofdkantoor ’s morgens een scala aan gezonde hapjes en drankjes klaar. Je kunt kiezen uit verse juice elixers, verse theeën, cappuccino met plantaardige melk, en voor de lekkere trek staan er altijd ongebrande noten, gedroogd fruit en bananenchips. Ohja, en op de maandelijkse borrel gaat je hart ook vast sneller kloppen van alles wat je kan kiezen. Wijn, bier, alcoholvrije drankjes, vegan borrelhapjes en sushi. Do I need to say more?

Waar ben je het meest trots op in je werk?

Dat ik voor zo’n succesvol familiebedrijf mag werken, waar ieder het hart op de juiste plaats heeft. Er tijd is voor een praatje, successen samen gevierd worden en er waardering is voor je werk!

Wat zou jij zeggen tegen sollicitanten?

Zet je beste beetje voor en hopelijk zie ik je snel 😉

Het sollicitatieproces

Stap 1

Aliquam erat volutpat. Fusce id ultricies leo.

 

 
Stap 2

Aliquam erat volutpat. Fusce id ultricies leo.

 

 
Stap 3

Aliquam erat volutpat. Fusce id ultricies leo.

 

 
Stap 4

Aliquam erat volutpat. Fusce id ultricies leo.

 

Volg ons op social
CONTACT

TS Health Products
Gelreweg 9
3843 AN, Harderwijk

0341 - 46 21 46
info@tshealthproducts.nl

OVER ONS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In posuere velit quam. Etiam at tempus sapien. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Maecenas sit amet enim lorem. Vestibulum augue purus, aliquam vel eleifend quis.

 Privacy statement  |  Algemene voorwaarden  |