Werken bij TS Health

A Happy Healthy worklife!

Onze bedrijfscultuur vormt het kloppende hart van wie we zijn en hoe we werken. Voor ons is het niet zomaar een kwestie van geloven, het is de kern van ons bestaan. We begrijpen hoe cruciaal onze cultuur is, niet alleen voor het succes van ons bedrijf, maar ook voor het welzijn van al onze medewerkers.We vertellen je graag hoe jouw talent bij ons tot zijn recht komt en hoe TS bij kan dragen aan jouw Happy Healthy Lifestyle!

Werken bij TS Health

A Happy Healthy Worklife!

Onze bedrijfscultuur vormt het kloppende hart van wie we zijn en hoe we werken. Voor ons is het niet zomaar een kwestie van geloven, het is de kern van ons bestaan. We begrijpen hoe cruciaal onze cultuur is, niet alleen voor het succes van ons bedrijf, maar ook voor het welzijn van al onze medewerkers.We vertellen je graag hoe jouw talent bij ons tot zijn recht komt en hoe TS bij kan dragen aan jouw Happy Healthy Lifestyle!
 
Ontwikkeling en talent

What's your happy purpose?

We zijn echte experts in ons vak. We zijn gepassioneerd en we doen er alles aan om ons te blijven ontwikkelen. We selecteren onze kandidaten op talent en persoonlijkheid. Dat bepaalt namelijk voor een groot deel jouw én ons succes. Kennis en ervaring dat kunnen we je geven. Die bouw je op door te doen. Daarvoor geven wij je alle ruimte vanuit het vertrouwen dat we in elkaar hebben. Ja, we leggen de lat zeker ook hoog want we gaan ervan uit dat ook jij trots wilt zijn op je werk. Daarom passen we ook bij elkaar. We bieden jou kansen om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Met toffe trainingen, creatieve vrijheid en carrièremogelijkheden helpen we jou naar the next level. Bij ons krijg je support, feedback en de ruimte om te knallen.
Dus vertel eens, waarin wil jij jezelf ontwikkelen?

“Ik was op zoek naar een organisatie waar ik echt trots op zou zijn”

Eilish kwam in juni 2022 bij TS in dienst als applicatiebeheerder. Het feit dat ze geen ervaring had in applicatiebeheer hield haar én ons niet tegen om de samenwerking aan te gaan! Natuurlijk is know how wel nodig voor deze job. Daarom is Eilish eerst gestart met een 8 weken durende, pittige Afas training die ze met succes heeft afgesloten! Nu helpt ze ons elke dag onze processen te optimaliseren en zorgt ze ervoor dat al onze collega's hun werk soepel kunnen blijven uitvoeren.

Gezondheid en welzijn

Healthy balance

Bij TS weten we hoe belangrijk het is om een relaxed evenwicht te vinden tussen werk en privé. We willen dat je kunt knallen op je werk én volop kunt genieten van je vrije tijd.

Bij ons kun je rekenen op flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. We begrijpen dat je een leven hebt buiten kantoor en dat je quality time kunt doorbrengen met je familie en vrienden. Of gewoon even lekker tijd voor jezelf kan nemen.

Onze zorg gaat verder dan alleen het werk. We bieden gezellige teamactiviteiten gericht op gezondheid en welzijn, hebben onze eigen bedrijfsgym en dagelijks vers fruit. Alles om je mentaal en fysiek in shape te houden. Zodat jij je topfit voelt, zowel lichamelijk als geestelijk.

We vinden het ook belangrijk om een gezonde werkdruk te hanteren. We dagen elkaar uit het elke dag weer ietsje beter te doen. Onze doelen zijn ambiteus, maar realistisch en we streven naar een cultuur waarin we onze grenzen durven aangeven. Want uiteindelijk willen we dat je vol energie blijft en geniet van een gebalanceerd leven.

 

Betekenisvol werk

Join our mission!

Onze missie is niet zomaar een bla-bla-verhaal. Het zit in ons DNA en bezielt alles wat we doen. We willen de wereld op een natuurlijke en eerlijke manier gezonder en gelukkiger maken. Het is nogal een uitdaging, maar we weten dat jij het in je hebt om met ons impact te maken.

Dus, als je klaar bent voor een kans om iets écht te betekenen, om jouw passies te combineren met een waanzinnige missie, dan is TS Health the place to be. We creëren een sfeer waarin ondernemerschap wordt aangemoedigd en je de vrijheid hebt om je eigen ding te doen. We geloven in jouw ideeën, jouw creativiteit en jouw talent om met te gekke oplossingen te komen en jouw stempel te drukken. Of je nu een ervaren pro bent of net komt kijken, we waarderen jouw unieke kijk en wat je kunt bijdragen aan onze missie. Teamwork is key, en we werken graag samen met inspirerende mensen die dezelfde passie als ons delen.

 

Welcome to the family

 

Dit durven we toch rustig te zeggen: "We rock teamwork!" We houden van diversiteit en geloven dat verschillende perspectieven en skills de ingrediënten zijn voor innovatie, succes en onvergetelijke avonturen samen. 

Samen creëren we een sfeer waarin samenwerken wordt aangemoedigd en gewaardeerd. We delen kennis en wisselen ideeën uit. We gaan voor open communicatie, waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.We vieren successen samen, we hebben een heuse happy gong en supporten elkaar wanneer het nodig is. Samenwerken bij TS betekent leren van elkaar, elkaar uitdagen en groeien als pro's. Je krijgt de kans om je ideeën te droppen en invloed te hebben op onze projecten. Jouw bijdrage als teamlid is van onschatbare waarde.

Werkgeluk

Happy Healthy Employee

Bij TS Health draait het allemaal om werkgeluk. We willen dat je elke dag met een big smile naar je werk gaat en aan het einde van de dag voldaan naar huis gaat.

Werkgeluk zit 'm in de kleine dingen. Een vriendelijke goedemorgen van je collega, een praatje bij het koffie apparaat, een cadeautje op je verjaardag. Samen spelletjes spelen in onze Chat & Chill ruimte. Aandacht hebben voor bijzondere momenten of dit nou een persoonlijk of professioneel hoogtepunt is. Bij ons heerst een positieve en steunende werksfeer waarin je je gewaardeerd en gehoord voelt. We hebben zelfs een echte Happy Healthy Officer en bieden altijd een luisterend oor wanneer je dit nodig hebt. We denken en werken graag mee aan jouw happy vibe.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Jouw droombaan gevonden? Mail ons jouw cv maar nog belangrijker jouw motivatie. 

 

 
Stap 2

Heb je ons enthousiast gemaakt? Dan ontvang je een uitnodiging voor een
 kennismakingsgesprek met onze HR Adviseur

 

 
Stap 3

Jij en wij nog steeds enthousiast? Dan volgt een 2de gesprek met de manager en krijg je alvast een sneakpeak.

 

 
Stap 4

Is de liefde wederzijds? Dan doen we jou een aanbod waarop jij alleen nog maar JA! hoeft te zeggen.

 

Volg ons op social
CONTACT

TS Health Products
Gelreweg 9
3843 AN, Harderwijk

0341 - 46 21 46
info@tshealthproducts.nl

OVER ONS

Wij zijn een familiebedrijf in Harderwijk en zijn al meer dan 35 jaar dé distributeur van natuurlijke voedingssupplementen voor een Happy Healthy Lifestyle. Wij streven naar welzijn en geluk voor iedereen. Dit doen we met eerlijke producten die goed zijn voor jou én voor ons milieu!

 Privacy statement  |  Algemene voorwaarden  |